Product informatie

Specialistische kennis is niet nodig om met PlanProf professioneel te plannen. Eenvoudig in stappen van A tot Z.

PlanProf - opstartscherm

Opstartscherm

Als gebruiker wordt u een persoonlijk in te stellen informatiescherm geboden, met daarin de belangrijkste informatie over de actuele periode, zoals verjaardagen, actuele projecten, e-mail berichten, activiteiten, etc.

PlanProf - Planning

Planning

Geïntegreerd digitaal planbord voor en door bedrijven in uw branche ontwikkeld. Planning is basis voor administratie. 1x invoeren, controleren en factuur. Werkelijk uniek in zijn soort en uw branche.


PlanProf - Relatiekaart

Relatiekaart

Volledige CRM functionaliteit, waaronder een gebruiksvriendelijk en uitgebreid relatiebeheer.

PlanProf - orders/offertes

Orders/offertes

Als onderdeel van het CRM deel biedt PlanProf u ook een offerte onderdeel, waarmee u eenvoudig offertes kunt maken, teruglezen en opwaarderen naar een order.


PlanProf - Inkoop

Inkoop

Met PlanProf kunt u ook inkopen registreren en verwerken in het systeem, waarbij deze gekoppeld kunnen worden aan projecten voor een optimale voor- en nacalculatie. U kunt natuurlijk producten inkopen, maar ook diensten.

PlanProf - Email

E-mail

PlanProf integreert ook uw e-mail, zodat uitgaande en binnenkomende e-mail berichten met één klik onderdeel kunnen worden van de relatiegegevens.


PlanProf - Producten

Producten

Heeft u ook materiaal of verbruiksartikelen, dan kunt u ook gebruik maken van de producten in PlanProf inclusief prijslijsten, inkoop, verkoop, verhuur, verschillende magazijnen en locaties, serienummers, etc.

PlanProf - Projecten

Projecten

PlanProf wordt geleverd met een volledige projectenadministratie. Functionaliteit als voor- en nacalculatie, prijsafspraken, werkadressen, hoofd- en deel projecten, urenregistratie etc. vormen een standaard onderdeel binnen de projecten.


PlanProf - Prijslijsten

Prijslijsten

Speciaal voor en door uw branche(genoten) is dit unieke scherm ontwikkeld. Het biedt een optimaal overzicht van de geplande onderdelen (mensen en middelen), zodat deze snel gecontroleerd en eventueel aangepast kunnen worden. Geen dubbele invoer meer van gegevens. Vanuit dit scherm kunnen ook direct orders/facturen worden aangemaakt met de speciaal in uw branche voorkomende weergaven.

PlanProf - Administratiescherm

Administratiescherm

Speciaal voor en door uw branche(genoten) is dit unieke scherm ontwikkeld. Het biedt een optimaal overzicht van de geplande onderdelen (mensen en middelen), zodat deze snel gecontroleerd en eventueel aangepast kunnen worden. Geen dubbele invoer meer van gegevens. Vanuit dit scherm kunnen ook direct orders/facturen worden aangemaakt met de speciaal in uw branche voorkomende weergaven.


PlanProf - Facturering

Facturering

PlanProf voorziet natuurlijk ook in de mogelijkheid, om de orders te verwerken tot facturen. Dit kan op papier, maar ook elektronisch. Hierna kunnen de facturen volledig worden beheerd, waaronder aanmaningen (ook elektronisch), debiteurenbeheer, overzichten, etc.

PlanProf - Urenregistratie

Urenregistratie

Uren kunnen op een eenvoudige wijze in PlanProf worden verwerkt en gecontroleerd. Een unieke optie wordt gevormd door de plangegevens als basis voor de urenregistratie te laten dienen. Eénmalige invoer, waarbij alleen de aanpassingen gemuteerd worden.


PlanProf - personeel informatie

Personeel informatie

PlanProf biedt ook een personeelsinformatie systeem, waarin vele basisgegevens bijgehouden kunnen worden. Ook vrije- en ziektedagen kunnen beheerd worden, zo ook dossiervorming voor een optimale ondersteuning van en naar uw personeel.

PlanProf - mobiele oplossing

Mobiele oplossing

Geef uw medewerkers op ieder gewenst moment inzicht in de werkzaamheden die zij uit moeten voeren. Na het afronden van de werkzaamheden kunnen zij direct hun uren registreren welke direct op kantoor geregistreerd worden en inzichtelijk zijn. Men kan ook losse uren administreren, foto’s maken en de route opvragen. Dient men extra materieel, uitrusting of materiaal op locatie op te nemen, dan kan men dit ook in de mobiele web app verwerken. Tevens biedt de mobiele oplossing van PlanProf de mogelijkheid om een werkbon te laten ondertekenen en direct aan de relatie te verzenden.